سرخط خبرها
خانه / دانلود / پاورپوینت معماری زنبور عسل-پروژه انسان طبیعت معماری

پاورپوینت معماری زنبور عسل-پروژه انسان طبیعت معماری

پاورپوینت معماری زنبور عسل

 

پاورپوینت معماری زنبور عسل

درس انسان طبیعت معماری از جمله درس های اصلی رشته معماری است که در پایان نیاز به ارائه یک پروژه کامل دارد. تیم تحریریه سایت دانش فا پروژه پاورپوینتی را با موضوع معماری زنبور عسل تهیه و تنظیم کرده است که آماده ارائه در این درس رشته معماری است. این فایل با فرمت پاورپوینت در قالب ۴۰ اسلاید می باشد.

گوشه ای از توضیحات:

یک زنبور کارگر از ابتدای تولد به مدت ۱۲ روز کار پرستاری شفیره ها و لاروها و همچنین کار نگهبانی مجموعه را به عهده دارد. پس از این مدت به مدت ۹ روز کار معماری و    خانه سازی را انجام می دهد و پس از این مدت به مدت ۱۵ روز برای تهیه مواد مورد نیاز برای مجموعه پرواز میکند. این زنبورها در مدت ۱۵ روز ۷۰۰۰۰ سورتی پرواز دارند و تقریبا در هر ساعت ۳۵ کیلومتر را طی می کنند و سرعت بال زدن آنها ۴۰۰ بال در ثانیه میباشد.

موم مصالح ساختمانی و مواد اولیه ساختن انواع حجره توسط زنبور است. این ماده که از منافذ روی شکم زنبور کارگر که توسط پاهای عقبی قیچی می شود تولید می شود. موم دارای رنگ سفید می باشد و به مرور زمان تیره می شود. این ماده شامل ۲۸۴ ترکیب می باشد که نقطه ذوب آن ۶۱ درجه سانتی گراد می باشد. این ماده نرم که برای ساختن حجره ها به کار میرود در یک شان که ۲ کیلوگرم عسل داشته باشد تقریبا به مقدار ۱۰۰ گرم استفاده می شود.

نحوه پر کردن این سلولها به گونه ای می باشد که هیچ گاه یک سلول را به تنهایی پر    نمی کند بلکه به طور همزمان از ۲ طرف به صورت موازی پر می کند. پر کردن سلولهای هم جوار به این صورت می باشد که از بالا به پایین با یک ضریب کم شونده پر میکند یعنی اینکه در حرکت از بالا به پایین مقدار عسل موجود در هر سلول کمتر می شود. این همزمانی و ضریب کم شونده در پر کردن سلولها به این دلیل می باشد که نیروهای جانبی وزن عسل که به دیواره ها وارد می شوند را به وسیله نیروی سلول کناری مهار کرده و در یک سطح گسترده تر منتقل کنند که مانع تغییر شکل و خراب شدن لانه شود.

روش تهویه تعدادی از زنبورها به قسمت بیرونی کندو در جلو درب رفته با بال زدن سریع هوا را به داخل کند و هدایت می کنند. هم چنین در داخل کندو تعدادی دیگر از زنبورها با بال زدن خود هوای وارد شده را داخل کندو به جریان در می آورند تا کندو خنک شود و همزمان با آن تعدادی دیگر که در کنار دریچه های تهویه قرار گرفته اند که ارتفاع این دریچه ها بالاست به وسیله بال زدن هوای گرم را خارج کنند و این چرخه همواره وجود دارد.

محققان هوا فضای ناسا به این نتیجه رسیده بودند که با محاسبات پارامتری زنبور قابلیت پرواز ندارد به دلیل وزن بیشتر زنبور نسبت به اندازه بال های آنها. مهندس مایکل دیکینسون و همکارانش در دانشگاه کلتک آمریکا این مسئله را حل کردند که در هنگام زنبور بالها نسبت به هم زاویه ۹۰ درجه را می سازد و در هنگام برگشت به چپ و راست حرکت می کند و زاویه ۱۴۵ درجه می سازند که باعث پرواز زنبور می شود.

پاورپوینت معماری زنبور عسل شامل:

  • کارگرها

  • زنبور نر

  • ملکه

  • موم

  • بره موم

  • تهویه و تنظیم شرایط محیطی

  • روش تهویه

  • نمونه های کاربردی

  • منابع

درباره ی دانش فا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *